• Badkamer new Babylon, Den Haag

  Badkamer new Babylon, Den Haag

  Badkamerbouw® heeft namens de firma Koolschijn, delft.

  2 badkamers en 1 toilet gerealiseerd in het hoogste appartementen complex "New Babylon" van Den Haag.

   

  bekijk alle foto's »
 • Badkamerbouw® helpt mee met De Klusbrigade RTL4

  Badkamerbouw® helpt mee met De Klusbrigade RTL4

  Badkamerbouw® heeft een bijdrage geleverd om het aangepast sanitair te leveren en te monteren bij de scouting Orange-Blauw in Rotterdam.

  Aflevering 2 gemist ?

  In deze aflevering gaat De Klusbrigade langs bij Scoutinggroep Oranje-Blauw in Rotterdam. Op deze waterscoutingclub leren kinderen niet alleen handige vaardigheden die ze in de natuur kunnen toepassen, maar leren ze vooral hoe ze met elkaar kunnen samen werken. De hechte scoutinggroep heeft nu in totaal 45 leden, maar één lid in het bijzonder hebben ze het afgelopen jaar moeten missen.

  Laurens was één van de vele enthousiaste leden, maar daar kwam afgelopen zomer abrupt een einde aan. Op het zomerkamp raakte hij betrokken bij een ongeluk en liep een dwarslaesie op. Hij kan zijn benen en armen niet of nauwelijks bewegen en zit de rest van zijn leven in een rolstoel.

  Toch is Laurens een echte doorzetter. Liever dan te bedenken wat hij niet meer kan, ziet hij de mogelijkheden van wat hij nog wél kan. Na bijna een jaar revalidatie mag Laurens dan ook terug naar huis, maar hij zou het liefst ook weer terug gaan naar zijn scoutinggroep. Alleen voor zijn terugkeer zijn veel aanpassingen nodig. Het clubgebouw moet rolstoelvriendelijk gemaakt worden. Daar heeft de scoutinggroep geen geld voor en dus komt De Klusbrigade helpen! Zodat Laurens zijn vrienden weer wekelijks kan zien en zijn oude functie als begeleider van de kindergroepen weer deels kan oppakken.

  bekijk alle foto's »
 • projecten

  projecten

  verschillende impressies van renovaties

  bekijk alle foto's »
 • badkamer renovatie voor minder validen voor & na

  badkamer renovatie voor minder validen voor & na

  Van oude badkamer met hoge douche inloop naar nieuwe badkamer met gelijkvloers douchevloer voor minder valide en extra comfort in de badkamer.

  bekijk alle foto's »
 • Handicare

  Handicare

  Handicare en Badkamerbouw werken samen om aanpassingen in badkamers te maken.

  bekijk alle foto's »
 • Badkamer luxe

  Badkamer luxe

  Badkamerbouw® realiseert ook uw eigen ontwerp.

  bekijk alle foto's »