Badkamer installatie en renovatie Den Haag

Badkamerbouw® is een vakkundig bedrijf met meer dan 26 jaar ervaring in de installatie-techniek en gespecialiseerd in het installeren van badkamers.

Onze Missie

Badkamerbouw wil voldoen aan de wens van de consument om een kwalitatieve goede badkamer te realiseren die voldoet aan de persoonlijke smaak en wensen.  Kwaliteit betekent voor ons gegarandeerd goed materiaal en montage. Persoonlijk betekent voor ons veel aandacht  voor individuele wensen. Regelmatig overleg is voor ons dan ook erg belangrijk . Dit alles bieden wij tegen een scherpe prijs.

Om een kwalitatieve goede badkamer op maat te kunnen realiseren hebben wij verschillende mogelijkheden voor u, want individuele wensen vragen om individuele aanpakken.

Wij werken volgens ons 4-kwaliteiten concept.

1.  Kennis
Badkamerbouw werkt met de modernste technieken en materialen. Wij bezitten de expertise die nodig is voor de hedendaagse badkamer en volgen de laatste trends . Wij blijven op de hoogte door vakbladen, beurzen en kennis van diverse bedrijven waarmee wij samenwerken. Dat ziet u aan de materialen en installatietechnieken die wij gebruiken en u merkt het in veiligheid en kwaliteit.

2.  Betrokkenheid
We denken graag met u mee van ontwerp tot oplevering. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer wordt ingericht naar uw persoonlijke wensen. Door overleg en vakmanschap realiseren wij dit. Zo geven wij advies over het ontwerp bij u thuis omdat we hier de situatie het best kunnen bekijken. We bedenken oplossingen voor lastige situaties en ook tijdens de werkzaamheden is er overleg mocht de situatie er om vragen. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, zijn wij betrokken van het begin tot het einde.

Zo realiseert u uw persoonlijke badkamer zonder verassingen achteraf.

3.  Flexibiliteit
Tijdens het gehele proces kan er een situatie ontstaan waarbij een verandering of aanpassing nodig is. Wij geven hierover vakkundig advies maar komen samen tot een oplossing.

4.  Service en garantie

Service
Wij bieden u zekerheden als goed advies, professionele installatie en snelle hulp bij eventuele problemen.

Garantie
U krijgt 12 maanden garantie op de installatie. Voor de geleverde producten gelden de garantie termijnen van de fabrikanten.