Badkamer advies ,verkoop en installatie.

Wat kunnen wij u bieden in het sanitair

Badkamerbouw® heeft de ervaring, kennis, middelen en zakenpartners om voor u een nieuwe persoonlijke badkamer te realiseren. Niet alleen het product wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen maar ook het proces.

Webshop

Onze offerte webshop is 24 uur per dag bereikbaar. Deze producten zijn eenvoudig en snel te zoeken en bieden uitgebreide productinformatie. Bovendien kunt u alle producten direct bestellen.

Zoeken in de winkel

Om producten te vinden typt u eenvoudigweg de naam of omschrijving in van het gewenste product, eventueel ook het fabricaat en andere kenmerken. U kunt ook het typenummer van de leverancier of de EAN-code van het product invullen.

Bestellen in de winkel

Om de in uw winkelwagentje geplaatste producten te bestellen dient u een aantal gegevens in te voeren. Deze gegevens gebruiken wij alleen, om na uw bestelling contact met u op te kunnen nemen over de aflevering en betaling.

Bevestiging van de order

Wij sturen u altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Levering van de artikelen

U kunt de bestelde producten zelf bij ons komen afhalen of tegen de kostprijs brengen wij het ook bij u thuis. Als u ook gebruik maakt van onze montageservice dan is de bezorging altijd gratis.

Betalen van uw bestelling

Bestelde artikelen dienen bij levering te worden betaald. Dit kan door het factuur bedrag naar ons over te maken voor de aflevering of door contante betaling bij aflevering. 

Producten retourneren

Afgehaalde producten kunnen binnen 8 werkdagen worden geretourneerd. Wij kunnen uitsluitend producten terug nemen die onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Speciaal voor u bestelde artikelen, zoals maatwerk en afwijkende kleuren, kunnen niet worden geretourneerd.